Home » Berekenen » Kosten uitvaart berekenen

Kosten uitvaart berekenen

Wat kost een uitvaart? Bereken de prijs die een gemiddelde begrafenis of crematie kost!

Ieder mens is bij leven uniek, na de dood wil je dit dierbare mens waardig de laatste eer bewijzen. Precies in de stijl zoals opa of oma altijd geleefd heeft, willen de kinderen hen op gepaste wijze herdenken, begraven of cremeren. Hierop wil je natuurlijk niet bezuinigen maar ook niet onverantwoord veel geld aan uitgeven.

En sta ook eens stil bij je eigen overlijden… Iets dat hopelijk erg ver weg is nog heel lang duurt, maar ook een noodlot dat ieder moment kan toeslaan. De dood is onvermijdelijk en maakt helaas geen uitzonderingen. De uitvaart calculator berekent basisprijs met alle bijkomende kosten.

Spreek hier tijdig over met je geliefden, want hiervoor is het nooit te vroeg. Doodgaan is niet goedkoop, reken alle kosten hier maar eens na.

Heb je al maartregelingen getroffen zodat je jouw naasten (partner, man / vrouw), kinderen, ouders, erfgenamen enz.) bovenop het te verwerken verdriet ook nog met hoge kosten komt te zitten? En bescherm jezelf tegen het financiële risico vroegtijdig overlijden van je eigen kind of kinderen… Iets waar we niet graag bij stil staan, maar na het maken van de ‘kosten uitvaart rekensom’ wellicht wel iets om tijdig maatregelingen voor te treffen.

Kosten uitvaart berekenen

Bereken nu eenvoudig de kosten van een uitvaart, geef alle wensen van de ideale crematie of begrafenis aan zodat je een een goede indicatie krijgt van uitvaartkosten en alles wat bij het regelen en verzorgen van gewenste uitvaart op maat komt kijken. Hierna kun je vrijblijvend de kosten van een goede begrafenisverzekering vergelijken.

Prijs uitvaartverzekering vergelijken

Hoeveel kost de door jouw gekozen uitvaart? Of je dit gemakkelijk zelf betalen kunt breken je exact uit met de Nettowaarde Calculator. Voor wie de kosten van een begrafenis of crematie niet eenvoudig zelf bekostigen kan, is een goedkope uitvaartverzekering vergelijken een goed idee. Hoe jonger je bent bij het afsluiten van een uitvaartverzekering, hoe lager de maandelijkse premie zal zijn.

Wat komt kijken bij een uitvaart regenen?

Een uitvaart kun je het best door een ervaren uitvaartonderneming laten verzorgen. Zij nemen alle zorg en regelwerk uit handen, zodat jullie je volledig op het afscheid en de rouwverwerking kunnen richten. Geef antwoord op de vragen om de kosten van een uitvaart uit te rekenen.

- Kies je voor begraven worden of toch liever cremeren?
- Hoeveel personen verwacht je op de uitvaart? (Kies met of zonder receptie en / uitvaartdienst?)
- Jullie voorkeur van het afscheid gaat uit naar;

  • Sobere dienst (basis uitvaart en kist of urn inclusief uitnodigingskaarten en advertentie tegen lage kosten)
  • Gewone uitvaart (gemiddeld tot luxe houten kist (houtfineer) met catering en rouwauto)
  • Uitgebreide afscheidsceremonie (hardhouten kist, opbaren, volgauto’s voor familie en hapje & drankje voor alle genodigden)

Geef alle wensen in en bereken de kosten van eenvoudig somber, naar gemiddeld en goed tot luxe uitvaart met alles erop en eraan.

Reken de uitvaart kosten voor jouw en je gezin maar na! Een collectieve verzekering voor het gehele gezin afsluiten bespaart veel geld, zo blijft ook een luxe uitvaart heel betaalbaar. Ook voor mensen met een kleine beurs zijn uitvaartkosten nu betaalbaar.

Een lang en gezond leven leiden heb je zelf deels in de hand, kleine gedragsaanpassingen hebben grote gevolgen.
Bekijk je Ideale Gewicht in combinatie met BMI Berekening, BMR Berekenen en Stopen met Roken besparing.

5 / 5 stars     
Berekening Zoeken & Vinden: (voer zoekopdracht in) Of Klik Categorie; BESPAREN • FINANCIEEL • GEZONDHEID • OFFERTES • OMREKENEN • VERGELIJKEN • VERZEKEREN • VOORDEEL • HOME>>

Rekentools per Onderwerp